Català Español
93 564 15 90

Serveis a l'escola

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png
https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-025-300x200.jpg

Menjador

El menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola, seguint els criteris d’una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. A la plataforma del centre, els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes.

L’escola disposa d’un grup de monitors que ajuden a seguir uns hàbits d’higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula, així com també acompanyen els alumnes durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diversos tallers.

Per a consultar els preus corresponents al curs actual adreceu-vos a la secretaria del col·legi.

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-023-300x200.jpg

Acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i adreçat a les famílies que ho necessitin, l’escola ofereix aquest servei d’acollida a partir de les 8.00 h pels alumnes de Parvulari i d’Educació Primària.

El servei d’acollida s’ofereix durant el període escolar.

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-008-300x200.jpg

Orientació acadèmica

El centre programa diferents activitats encaminades a orientar als alumnes que acaben l’ESO i el Batxillerat, entre les quals destaquen:

  • Realització de tres informes psicotècnics a 6è de Primària, 2n d’ESO i 4t d’ESO per ajudar els alumnes a descobrir els seus punts forts, tant acadèmics com personals, i a reconèixer els aspectes que necessiten de més dedicació.
  • Xerrades al propi centre sobre informació dels estudis postobligatoris que es poden cursar.
  • Accés a un portal web de pagament, en el qual s’hi pot consultar tota la informació i oferta dels estudis corresponents als Cicles Formatius de Grau Mitjà, Superior i Graus Universitaris de Catalunya.
  • Assistència a la Mostra d’Ensenyament de l’Espai Jove Can Tauler, a Jornades de Portes Obertes de la UAB i la UPC, etc.
  • Tutories individualitzades per resoldre les inquietuds i els dubtes que els alumnes puguin tenir en aquest sentit.
https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-045-300x200.jpg

Assessorament psicopedagògic

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre, amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d’aquest servei són les següents:

  • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
  • Intervenir amb aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
  • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d’alumnes amb dificultats de comportament i d’aprenentatge.
  • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza periòdicament els tests psicotècnics dels alumnes de 6è de Primària, 2n i 4t d’ESO.

Activitats extraescolars

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

Un dels objectius que tenim com a escola és no només formar els nostres alumnes acadèmicament, sinó també oferir-los activitats que puguin completar la seva formació segons els interessos que demostrin, d’una manera més lúdica i divertida.

Per aquest motiu, enguany engeguem noves extraescolars a primària, amb molta il·lusió i empenta. Hem contat amb professionals amb experiència per tal de donar un bon servei i així aconseguir satisfer les necessitats dels nens i nenes i les seves famílies.

//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-003.jpg
Robòtica

Volem donar als alumnes eines que van més enllà de crear robots i programar-los. Pretenem incentivar el pensament lògic, la resolució de problemes i el treball en equip a través de recursos tecnològics.

//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/cuina.jpg
Cuina

A les classes d’aquesta extraescolar els nens i nenes podran experimentar amb els colors, els sabors, les textures... Es crea un ambient que fomenta el treball en equip, la creativitat i els bons hàbits.

//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/montcada-aqua.jpg
Natació

L’entitat encarregada és, com anys enrere el centre esportiu Montcada Aqua. La natació ajuda al desenvolupament psicomotor, ja que hi hala possibilitat de moure’s de forma tridimensional. A la piscina també es millora la coordinació i l’equilibri, ja que l’absència de gravetat permet desenvolupar qualsevol exercici o joc amb major agilitat.