Serveis a l'escola

Menjador

El menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola, seguint els criteris d’una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. A la plataforma del centre, els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes.

L’escola disposa d’un grup de monitors que ajuden a seguir uns hàbits d’higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula, així com també acompanyen els alumnes durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diversos tallers.

Per a consultar els preus corresponents al curs actual adreceu-vos a la secretaria del col·legi.

Acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i adreçat a les famílies que ho necessitin, l’escola ofereix aquest servei d’acollida a partir de les 8.00 h pels alumnes de Parvulari i d’Educació Primària.

El servei d’acollida s’ofereix durant el període escolar.

Assessorament psicopedagògic i orientació

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre, amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d’aquest servei són les següents:

  • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
  • Intervenir amb aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
  • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d’alumnes amb dificultats de comportament i d’aprenentatge.
  • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza periòdicament els tests psicotècnics dels alumnes de 6è de Primària, 2n i 4t d’ESO.
  • Orientació acadèmica per als alumnes de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat. Accés al web https://unportal.cat/ 

Activitats extraescolars

Un dels objectius que tenim com a escola és no només formar els nostres alumnes acadèmicament, sinó també oferir-los activitats que puguin completar la seva formació segons els interessos que demostrin, d’una manera més lúdica i divertida.

 

Robòtica

Volem donar als alumnes eines que van més enllà de crear robots i programar-los. Pretenem incentivar el pensament lògic, la resolució de problemes i el treball en equip a través de recursos tecnològics.

Playart

A les classes d’aquesta extraescolar els nens i nenes podran gaudir amb el dibuix, la pintura i les manualitats. L'activitat pretén ser un lloc on el benestar i l'art siguin les prioritats principals

Rollers

A les classes d’aquesta extraescolar els nens i nenes podran millorar el seu equilibri fent un esport que els farà gaudir moltíssim, el patinatge.

Batucada

L’entitat encarregada de dur a terme aquesta activitat és Tokem x tu, amb una àmplia experiencia amb el món de les extraescolars. Els petits aprenen i gaudeixen al ritme de música. Els continguts de l'activitat són: ritmes, jocs i dinàmiques per gaudir aprenent en grup.

Escacs

Els alumnes aprenen estrategia, resolución de problemes, treballen la concentració i l’estructura de pensament. En definitiva, un joc que potencia moltes habilitats!

Guitarra i ukelele

L’objectiu és aprendre a tocar l’instrument de manera dinámica i incentiva la imaginació i la passió per la música.

Teatre

El teatre potencia capacitats comunicatives en totes les disciplines. Però sobretot l’expressió coròral i l’oral. A més, es pretén enfortir volrs com l’amistat i l’empatia.