Serveis a l'escola

Menjador

El menjar s’elabora diàriament a la cuina de l’escola, seguint els criteris d’una dietista per tal de garantir una dieta mediterrània variada, sana i equilibrada. A la plataforma del centre, els usuaris del servei de menjador tenen disponible el menú corresponent a cada dia del mes.

L’escola disposa d’un grup de monitors que ajuden a seguir uns hàbits d’higiene adequats i unes normes de bona conducta a la taula, així com també acompanyen els alumnes durant les estones de lleure del menjador i del pati dinamitzant-les amb diversos tallers.

Per a consultar els preus corresponents al curs actual adreceu-vos a la secretaria del col·legi.

Acollida

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars i adreçat a les famílies que ho necessitin, l’escola ofereix aquest servei d’acollida a partir de les 8.00 h pels alumnes de Parvulari i d’Educació Primària.

El servei d’acollida s’ofereix durant el període escolar.

Assessorament psicopedagògic

Comptem amb un equip psicopedagògic format per professionals de les diferents etapes del centre, amb un perfil relacionat amb la psicologia i la pedagogia.

Volem que res impedeixi als nostres nens, nenes i joves assolir els seus objectius i sentir-se a gust amb ells mateixos i amb el seu entorn. Les finalitats d’aquest servei són les següents:

  • Detectar alumnes amb necessitats educatives específiques.
  • Intervenir amb aquell alumnat que ho necessiti i/o que ho demani.
  • Orientar i donar suport al professorat i a les famílies d’alumnes amb dificultats de comportament i d’aprenentatge.
  • Col·laborar amb el gabinet psicopedagògic de La Salle Catalunya, el qual realitza periòdicament els tests psicotècnics dels alumnes de 6è de Primària, 2n i 4t d’ESO.

Activitats extraescolars

Un dels objectius que tenim com a escola és no només formar els nostres alumnes acadèmicament, sinó també oferir-los activitats que puguin completar la seva formació segons els interessos que demostrin, d’una manera més lúdica i divertida.

Per aquest motiu, enguany engeguem noves extraescolars a primària, amb molta il·lusió i empenta. Hem contat amb professionals amb experiència per tal de donar un bon servei i així aconseguir satisfer les necessitats dels nens i nenes i les seves famílies.

Robòtica

Volem donar als alumnes eines que van més enllà de crear robots i programar-los. Pretenem incentivar el pensament lògic, la resolució de problemes i el treball en equip a través de recursos tecnològics.

Cuina

A les classes d’aquesta extraescolar els nens i nenes podran experimentar amb els colors, els sabors, les textures... Es crea un ambient que fomenta el treball en equip, la creativitat i els bons hàbits.

Natació

L’entitat encarregada és, com anys enrere el centre esportiu Montcada Aqua. La natació ajuda al desenvolupament psicomotor, ja que hi hala possibilitat de moure’s de forma tridimensional. A la piscina també es millora la coordinació i l’equilibri, ja que l’absència de gravetat permet desenvolupar qualsevol exercici o joc amb major agilitat.