Català Español
93 564 15 90

Benvinguts a la web del col·legi

La Salle Montcada
https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

La Salle Montcada va néixer l’any 1910 i des de la seva creació és un referent del món educatiu de Montcada i Reixac i de diversos municipis propers.

La comunitat educativa de La Salle, formada per Germans, mestres, professorat, personal d’administració i serveis… tenim com a objectiu ensenyar i educar, fer estudiants i fer persones, el nostre futur. I ho fem amb els mateixos valors i fonaments que el nostre fundador, Sant Joan Baptista de La Salle, ens va deixar.

Al costat de les famílies, el veritable referent educatiu, col·laborem en l’itinerari educatiu dels nens i joves, sota el marc de la innovació i de la creativitat, adaptant-nos als canvis socials, però sobretot a les persones i a les seves necessitats. Fem una pedagogia basada en l’educació integral d’acord amb els valors humans i cristians expressats en el nostre Caràcter Propi.

Lemes de La Salle com “Som harmonia de colors”, “Tu ets l’estrella”, “Mira més enllà”, “La teva alegria, la meva” ens defineixen i reflecteixen el nostre compromís educatiu amb els nostres alumnes.

Sigueu benvinguts a La Salle Montcada!
 

Icon box image
Joan Saiz Sendrós

Director de La Salle Montcada

//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/mapa-lasalle.png
//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/La-Salle-Montcada-038.jpg

Qui som

La Salle Montcada som una escola centenària al nostre municipi. Tenim com a objectiu principal estimular els alumnes perquè adoptin una actitud positiva, lliure i decidida davant de la vida, a través de la promoció dels valors del nostre Caràcter Propi: responsabilitat, creativitat, justícia, convivència, interioritat i transcendència. Així, doncs, fem palesa la nostra voluntat de millorar la societat a través de l’educació.

La Salle Montcada forma part d’una gran institució que té 25 centres educatius a Catalunya i està present a 80 països de tot el món. A Montcada i Reixac hi és des de l’any 1910, quan tres Germans van obrir les dues primeres classes en un local al costat de l’església parroquial.

Les escoles lasal·lianes evolucionen conjuntament amb la societat i estan el dia de les últimes innovacions pedagògiques, procurant donar resposta a les necessitats individuals de cada alumne, per tal d’ajudar-los a esdevenir persones felices, lliures i socialment compromeses.

La nostra història

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

Comunitat educativa

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png
//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/comunitat.jpg

Actualment, la comunitat educativa de La Salle Montcada està formada per una gran família que compartim uns valors que es viuen dia rere dia a l’escola i que són transmesos al nostre alumnat.

Els Germans de La Salle

que han convertit aquestes parets en casa seva i transmeten aquesta sensació de caliu a tots els que hi convivim.

El conjunt del professorat

des de P3 fins a 2n de Batxillerat, és un gran equip humà que educa els alumnes en coneixements i valors. A més, està en constant formació sobre les últimes innovacions pedagògiques.

El personal d’administració i serveis

sempre disposat a ajudar i fer més fàcil el dia a dia.

Els pares i mares dels nostres alumnes

que han fet confiança en la institució i són una peça clau dins d’aquest gran engranatge que és l’escola.

Millora continua

https://montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2018/11/separador-239x12.png

Des del desembre de 2011, moment en el qual vam rebre el certificat ISO 9001, la nostra escola no ha deixat de treballar en clau de Qualitat.

L’11 d’abril de 2016 vam tornar a renovar el certificat de qualitat ISO 9001 amb l’equip d’auditors de l’organització d’auditoria externa EDUQATIA, experts en gestió educativa.

La Qualitat és una manera de treballar que compartim totes les escoles La Salle i que ens porta a buscar la millora contínua dels nostres processos, del nostre dia a dia. Per aconseguir-ho, revisem i avaluem constantment la nostra tasca educativa amb l’objectiu d’oferir un ensenyament de qualitat compromès amb la millora contínua, on el centre és l’alumnat.

Promovem una reflexió permanent sobre la nostra proposta educativa. Mitjançant aquesta avaluació, recollim la informació concreta sobre la dinàmica de l’escola, els processos desenvolupats, els resultats i sobre altres aspectes educatius que són importants per dur a terme la nostra tasca.

//montcada.lasalle.cat/wp-content/uploads/2019/02/image5.jpeg

La Salle a tot el món

L’ARLEP és l’associació que agrupa La Salle d’Andalusia, Bilbao, Catalunya, Madrid, València-Palma i Valladolid. En total, la xarxa està formada per més d’un centenar de centres d’Espanya i també de Portugal.