Projectes propis

Robòtica

Mitjançant desafiaments temàtics es pretén interessar els joves, en la investigació, la resolució de problemes i l’enginyeria.

Anglès a l'aula

El propòsit és que els nostres alumnes tinguin un domini de l’anglès semblant al del català i castellà. Per aconseguir-ho, s’imparteixen matèries en anglès, es disposa d’auxiliar de conversa i s’ofereix la possibilitat de fer estades a l’estranger.

Educat

L’objectiu és preparar els alumnes en els coneixements sobre el funcionament i el bon ús de les tecnologies de la informació i de la comunicació com a mitjà per assolir la competència digital.

Solidaritat

A l’escola potenciem la solidaritat amb diferents propostes, activitats i campanyes que pretenen acostar l’alumnat a les diferents realitats del nostre entorn i del nostre món. Així participem anualment en la campanya de Nadal en favor del Quart Món a través de Fundació Comtal i en el projecte solidari en favor del Tercer Món a través de Proide.

També potenciem la solidaritat:

  • ajudant els companys de la mateixa escola i esdevenint els seus “padrins” en alguna acció concreta.
  • organitzant i participant en diferents activitats solidàries (entrepans, cursa, roses, encesa, postals...)
  • participant en campanyes que es promouen des de l’Església (Càritas, Domund, Mans Unides, etc.) o des d’altres organismes i entitats (gran recapte, marató TV3...) o des del mateix centre (recollida d’aliments, intercanvi de joguines, roba, etc.) o participant campanyes urgents derivades de situacions excepcionals que generen una urgència humanitària.
  • participant anualment en el concert solidari que organitza la Salle Catalunya i que es celebra cada any entorn del dia de la Pau.
  • des del projecte d’APS (aprenentatge – servei) que realitzen els alumnes de l’ESO.
  • celebrant cada 30 de gener el Dia Escolar de la No violència i de la Pau (DENIP), entenent la Pau com un dels fruits de la solidaritat.