La mostra d’entitats, que ja és el sisè any que es realitza, s’emmarca dins del projecte Aprenentatge i Servei- Servei a la Comunitat que es porta a terme des del centre


Des de fa sis cursos, els alumnes de 4t d’ESO de La Salle Montcada realitzen de gener a juny un voluntariat en col·laboració amb alguna entitat del municipi. Aquesta iniciativa, anomenada Aprenentatge i Servei- Servei a la comunitat, combina el servei a la comunitat amb l’aprenentatge de continguts i valors, integrant pedagogia i solidaritat en una proposta innovadora.

La Salle Montcada convida cada any, des que es realitza el projecte, diverses entitats de la ciutat per tal que els alumnes tinguin més eines a l’hora de triar en quin àmbit els agradaria col·laborar (gent gran, joventut, persones en risc d’exclusió social…) i ampliïn el seu coneixement del teixit associatiu montcadenc. Enguany, la mostra ha estat el 23 de novembre i ha comptat amb la presència de Montcada Centre Comerç, els Centres Oberts de Montcada (La Ribera i Can Sant Joan), Diables de Can Sant Joan, l’AMPA de La Salle Montcada, el Menjador Social El Caliu, la Fundació Catalònia (per a persones amb discapacitat intel·lectual), Contes d’en Sergi i Biblioteques de Montcada i Reixac. Totes elles han explicat qui són i què fan al teatre de l’escola a un auditori format per gairebé 90 alumnes. Tanmateix, aquestes no són les úniques entitats amb les quals els alumnes poden col·laborar. N’hi ha moltes més disposades a acollir els alumnes en el seu voluntariat, però que per diferents motius no han assistit a la mostra.

L’entrada VUIT ASSOCIACIONS MUNICIPALS EXPLIQUEN QUI SÓN I QUÈ FAN ALS ALUMNES de 4t d’ESO DE LA SALE MONTCADA va aparèixer per primera vegada a La Salle Montcada.

Source: La Salle