93 564 15 90

Portes Obertes La Salle Montcada
2024-2025

Documentació Preinscripcions

1

0

12cb524849

La Salle, una escola que mira més enllà

Voleu conèixer l'escola de primera mà? Ompliu el formulari que trobareu més avall i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Us hi esperem amb il·lusió per mostrar-vos el nostre projecte educatiu! 

El projecte educatiu de La Salle

Atenció personalitzada

Treballem en un entorn integrador en el qual atenem les necessitats particulars dels nostres alumnes. Disposem d’un Servei d’Orientació Psicopedagògica amb el qual atenem els infants, joves i famílies, a més d’oferir suport en altres modalitats com activitats lingüístiques, esportives o de lleure.

Estil pedagògic innovador

Es renova constantment amb programes pedagògics propis que completen la nostra oferta educativa, com el programa Destí o el Hara. Potenciem i afavorim les capacitats dels nostres alumnes per encarar els seus objectius de futur.

Educació en valors

Proporcionem a les persones d'una formació integral a través de la responsabilitat, la justícia, la convivència, la transcendència i la interioritat. Formem els alumnes perquè esdevinguin ciutadans sensibles amb la interculturalitat i la diversitat, actuant amb una mentalitat oberta, crítica i compromesa amb la societat.

Tecnologia i emprenedoria

Són a elements transformadors de la realitat actual. Apostem per l’ús de les tecnologies per preparar els nostres alumnes per a l’eficiència, la creativitat, la iniciativa i la capacitat d’adaptació a nous entorns i reptes de futur.

La Salle Montcada

La Salle Montcada és una escola que engloba les etapes d’Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat (dels 3 als 18 anys), totes concertades per la Generalitat de Catalunya. Formem part de la xarxa d’escoles La Salle Catalunya, i treballem amb un projecte educatiu basat en la innovació pedagògica i l’acompanyament de l’alumnat i famílies durant tot el procés d’aprenentatge.