En aquest curs, la temàtica dels treballs ha girat entorn del coneixement de diferents aspectes de Montcada i Reixac


El dilluns 18 de juny, els alumnes de l’ESO han sortit a fer treball de camp a Montcada i Reixac per poder completar algunes de les activitats del Treball de Síntesi. L’hauran de presentar aquest dijous acompanyat d’un vídeo sobre el procés de realització del treball.

Els nois i noies de primer d’ESO estan realitzant un dossier que porta per títol Tots som aigua i, per tant, la seva sortida va ser una observació per la llera del riu Besòs. A 2n d’ESO, estem treballIMG-20180618-WA0005ant Reixac i la Serralada de Marina. Per aquest motiu, els alumnes van visitar l’ermita, on van poder realitzar algunes preguntes a la germana Carme sobre l’espiritualitat i la seva vocació religiosa. El treball de 3r d’ESO “Mitjans de Transport a Montcada i Reixac” fa reflexionar els alumnes sobre la mobilitat al municipi. Entre d’altres coses, a la seva sortida van mesurar els decibels del tren en el seu pas per Montcada, van fer una estadística sobre els anys de matriculació dels cotxes, van visitar les estacions de tren… En definitiva, un dia destinat a posar en pràctica els coneixements adquirits durant el curs alhora que incrementaven el seu aprenentatge sobre l’entorn més immediat.

Per la seva banda, els alumnes de 4t d’ESO, que durant aquesta setmana estan gaudint del seu viatge de final de curs, van realitzar el Treball de Recerca durant la setmana anterior que tractava sobre l’acollida que les persones nouvingudes reben a Montcada sota el títol “Montcada, ciutat acollidora”. Per a realitzar-lo també van fer una sortida de camp a diferents barris de la ciutat.

 

L’entrada L’ESO REALITZA EL TREBALL DE SÍNTESI va aparèixer per primera vegada a La Salle Montcada.

Source: La Salle