Els més petitons de La Salle Montcada han pogut veure en directe i interactuar amb molts dels animals que havien treballat a classe


Després d’haver ajornat l’excursió pel mal temps que ha fet al llarg del mes de maig, el dijous 14 de juny els alumnes de parvulari van tenir l’oportunitat de visitar Can Bosc (Breda). El bon temps els va acompanyar durant la visita i van poder gaudir del magnífic entorn. Després de treballar a les classes el tema dels animals, els alumnes han tingut l’oportunitat de veure, tocar, donar de menjar i conèixer l’hàbitat dels animals de granja: vaques, cavalls, ponis, cabres, ovelles, ànecs, conills, galls i gallines, paons reials, cargols… També van poder veure un porc vietnamita (l’altre dormia amagat!) i van poder tocar i donar de menjar a unes daines.

FB_IMG_1529570631783Després de dinar van córrer i jugar en un lloc específic per això a les instal·lacions de la granja, que els oferia un preciós entorn natural.

Grans experiències, grans aprenentatges!

Podeu veure més imatges de les colònies al Facebook de l’escola i properament a l’apartat Galeria d’Imatges de la Intranet.

L’entrada ELS NENS I NENES DE PARVUARI VISITEN LA GRANJA DE CAN BOSC va aparèixer per primera vegada a La Salle Montcada.

Source: La Salle